vrijdag 30 maart 2007

Afscheidsfeest

Terwijl ik dit schrijf, vindt het afscheidsfeest van het Jan Kopshuis plaats. De hele dag is ontzettend hard gewerkt om de feestruimtes er mooi uit te laten zien. Inmiddels is het feest geopend en in volle gang. Tevens was het de laatste keer dat de onvolprezen puzzeltocht voor medewerkers van Bibliotheek Wageningen UR vanuit het Jan Kopshuis plaats vond.

Als relatief jong persoon en nog maar kort bij de Bibliotheek werkzaam (ja, zeven jaar is nog niet zo lang) ken ik niet veel gasten, maar veel oud-medewerkers heb ik al wel gezien. Ook was er een enkele oud-bibliothecaris (De heer Van Wijk). Dat is bijzonder als je bedenkt, dat hij het Jan Kopshuis heeft geopend. Nu heeft hij ook het afscheid mee gemaakt.

Na afloop van het feest bleek dat de organisatie wat ruim in heeft geslagen. Veel bezoekers van het feest hebben als afscheid één of twee stokbroden meegenomen. Kaas is er ook nog in overvloed. Mogelijk dat nog een kaasfondue voor het voltallige bibliotheekpersoneel wordt georganiseerd. Ook werd geopperd om de kaasvoorraad als roerende goederen met het gebouw van de hand te doen (geschatte waarde: € 20,=). Beide opties zijn nog in beraad.

Ter gelegenheid hiervan is een powerpoint presentatie gemaakt, die later op dit log te vinden zal zijn. Later misschien nog wat andere impressies.