donderdag 22 februari 2007

Verhuisschema naar het Forumgebouw

Eindelijk is het verhuisschema van de bibliotheken die naar het Forumgebouw verhuizen bekend geworden. De verhuizers starten op 2 april met het verhuizen van het magazijn van het Jan Kopshuis naar het Forum gebouw. Dit gaat met het tempo van ongeveer een km banden per dag. Na twee weken volgen de magazijn van de bibliotheken Haaff, Fyto, Teelt, Plant(-BZ), Zodiac, Bibiot, AFSG, Nieuwl, en Microbiologie. In precies die volgorde. Dat heeft te maken met de tijdschriftnummers van de locaties en de volgorde waarin die in het nieuwe magazijn terecht moeten komen.
In de periode dat het magazijn van het JKH wordt verhuisd, worden ook de boeken voor de open opstelling verhuisd, en die worden in de eerste twee weken van april ook al van de negen andere locaties ook opgehaald. De boeken voor de open opstelling, een kleine kilometer, komen dus allemaal in de eerste twee weken van april al in de Forum bibliotheek beschikbaar.
En het personeel? Ach, die moeten nog even wachten. Het meubilair zal er op 2 april nog niet allemaal zijn. Vrijdag de 13e staat nu voor het personeel van het JKH gepland. De anderen komen wanneer hun magazijnen richting Forum verhuizen.
Speciale collecties is helemaal een verhaal apart. Daarvoor wordt ook naar het weer gekeken. Droog weer, is wat er nodig is.